3 nov 2012

Hoera! 8-5 gewonnen van Vianen

Top top top!!!!

Helemaal goed, zo'n mooi begin. De E2 heeft een gezonde revanche genomen op Vianen.
En nog mooi weer ook, tot de laatste minuut.

1ste helft ging redelijk gelijk op. Vianen dacht natuurlijk even een Walk-Over te doen -
(weet je nog vorige keer: 6 - 2 verloren).  Maar we hielden het koppie erbij.

Door veel op de bal te jagen, druk op de tegenstander en korter op de man in de verdediging te blijven kreeg Vianen niet meer kansen dan nodig. Tot aan hun 4de doelpunt stonden ze wel steeds even voor. Maar het belangrijkste is dat je nooit opgeeft en door blijft gaan, en dat deden we.

In de 2e helft kregen we vleugels!!!  Iedereen wilde zijn steentje bijdragen en er werd veel samengewerkt voorin, zelfs door onze verdedigers die enthousiast meekwamen :-) en druk op het doel van Vianen schoten.

2 strafballen!!!! ja ja, het wordt steeds echter!.
Vianen kreeg een strafbal doordat onze verdediging de bal van de doellijn schopte (schijnt ook al niet te mogen ! maar dit was de enige juiste reflex). Was een juiste beslissing van de scheids en elke keeper is in principe kansloos. Dus die zat.
En nadat onze Giso zeer hard onderuit werd gehaald in de cirkel van Vianen mochten wij ook een strafbal nemen. En ook hier weer een kansloze keeper.

Dit is een mooi begin van dit deel van de competitie, maar we zijn nog geen olympisch team, dus gewoon weer hard werken volgende week.

En Dries was natuurlijk al eens ingevallen maar dit was zijn 1ste officiƫle wedstrijd bij de E2, WELKOM.